Wayne Rooney

Antara wonderkid yang menjadi dalam sejarah bola sepak England.

https://mlstudios.my

#aminfaiz10 #sukan

Total Page Visits: 63 - Today Page Visits: 3

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Thank you for being here – We would like to ask for your help. Sports Talk Line’s independent sports journalism is a unique offering in the world of sports. As we bring you independent sports content WE MADE A CHOICE and unlike many sports news organizations, we have chosen a methodology to operate that allows every reader access to this much needed independent reporting. We are sports fans ourselves, not suits on 5th avenue. Every contribution, large or small, directly supports independent sports journalism. Your support is what allows our incredible group of freelance writers to continue to hone their craft and bring you accurate sports news. But there is always a new month. We have to continue to receive support from our readers in order to keep this alive. Help us make independent sports journalism an ongoing reality. Click here to Support Sports Talk Line for as little as $1 – only a moment of your time to help keep independent sports journalism alive  – Thank you.

50 Responses

  1. Yes..rooney is a true leader. Sgt versatil. Good team play. Mmg bnyk gol cntik. CR7 bg ak bnyk je gol cntik tp jenis kaki nak shoot je. Kdg2 team work dah ok, pass dekt dia tau nk shooting je. Ksmpulannya CR7 mmg star tp dia bukan rooney.

  2. Aku nie fans mu yg minat cr7.. Tp masa cr7 pindah x terasa sedih sgt.. Tp bila Rooney pindah, fuhh.. Terasa beb.. All time top scorer kot..byk korbankan position favourite dia demi team.. Striker yg mempunyai long pass ala scholes

  3. Rooney ni la yg buat aku minat united sampai skrang wlaupon dia dh blah pegi dc…kat dalam padang power tapi kat luar pergh…mabuk,kaki perempuan itu memang dia…and dlam padang dia ni baran skit klau dtang baran dia tu smua kaki player dia nk bantai red kad yg dia dpat pon sbab bantai kaki player 😂😂😂😂 bnyak star player yg dia penah main skali ibra,cr,van persie, welbeck😂😂😂😂

  4. rooney ni nafsu goal dia kuat, sbb itu dia cukup ada power untuk score. Sir Alex bagus ambil dia dahulu walaupun masa tu perangai dia gila, kene tarbiyah dengan Sir Alex, nampak sket matang dan lagi power..bagus rooney ni sbb dia rajin, wlapun team man utd mcm nak kalah pun, dia main ttp all out…spirit dia lain mcm masa di Man Utd terutama semasa bawah Sir Alex.

  5. Derrr… Hang next abang botak bila sembang pasal rooney nih… 62k view so far… Palem bnyk dr lain2 vid ko rasanya.. Elak citer pasal arsenal.. Hahahahahaha.. (Lawak jer…🤣🤣🤣🤣) Overall Nice one bro👍👍👍 next level

Leave a Reply

Please Contribute

Keep independent journalism alive

The Directory is in BETA mode!

The site is open for general use during this period, HOWEVER, results may be inconsistent and links may not always produce results. We thank you for your patience.